Influencia del tiempo de batido de la pasta de aceitunas sobre los rendimientos en aceite y sobre la calidad química y organoléptica del aceite de oliva virgen obtenido con un decanter centrifugo con ahorro de agua (2002) Di Giovacchino, Luciano Costantini, N. Serraiocco, A. Ferrante, María Luisa Grasas y aceites Vol. 53 Núm. 2 Pág. 179-186

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of ultrasound on olive oil extraction and optimization of ultrasound-assisted extraction of extra virgin olive oil by response surface methodology (RSM)
Effect of ultrasound on olive oil extraction and optimization of ultrasound-assisted extraction of extra virgin olive oil by response surface methodology (RSM) Vol. 68 Núm. 2 Pág. 3
2017 Grasas y aceites
Aydar, A.Y. Bağdatlıoğlu, N. Köseoğlu, O.
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties Vol. 66 Núm. 1 Pág. 7
2015 Grasas y aceites
Fuentes, M. Miguel Gordillo, Concepción de Ranalli, A. Franco, M. N. Martínez Cano, Manuel Martín Vertedor, Daniel
Analysis of the influence of multiple parameters on the commercial categories of Extremadura virgin olive oils
Analysis of the influence of multiple parameters on the commercial categories of Extremadura virgin olive oils Vol. 65 Núm. 4 Pág. 5
2014 Grasas y aceites
Montaño, A. Sáiz Abajo, M. J. Espinosa Borreguero, Francisco Garrido, I. Llerena Ruiz, José Luis

* Último cálculo de métricas Dialnet: 08-Sep-2024