Análisis sensorial de aceituna de mesa (2007) ARTICULO González, María Montserrat Navarro, Teresa Gómez, Gemma Pérez, Rosa Ana De Lorenzo, Cristina Grasas y aceites Vol. 58 Núm. 3 Pág. 231-236

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Semillas ancestrales
Semillas ancestrales Vol. 8 Núm. 3 Pág. 70
2022 Dominio de las Ciencias
Herrera Egüez, Carolina Giselle Pazmiño, Damián
Influence of alternating air injection on the color and “alambrado” of natural black olives cv. Arauco, as compared with the traditional Argentine method
Influence of alternating air injection on the color and “alambrado” of natural black olives cv. Arauco, as compared with the traditional Argentine method Vol. 66 Núm. 2 Pág. 2
2015 Grasas y aceites
Juarez Romero, J.A. Denoya, G. Polenta, G.V.
Optimization of olive-fruit paste production using a methodological proposal based on a sensory and objective color analysis
Optimization of olive-fruit paste production using a methodological proposal based on a sensory and objective color analysis Vol. 60 Núm. 4 Pág. 396-404 ARTICULO
2009 Grasas y aceites
Escudero-Gilete, María Luísa Meléndez-Martínez, Antonio J. Heredia Mira, Francisco Jose Vicario Romero, Isabel María

* Último cálculo de métricas Dialnet: 14-Jul-2024