Stability and volatile oxidation compounds of grape seed, flax seed and black cumin seed cold-pressed oils as affected by thermal oxidation (2019) Kiralan, M. Çalik, G. Kiralan, S. Özaydin, A. Özkan, G. Ramadan, M. F. Grasas y aceites Vol. 70 Núm. 1 Pág. 295-0
- Número de citas: 2 (50.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Characterization of the chemical and nutritive quality of coldpressed grape seed oils produced in the Republic of Serbia from different red and white grape varieties Vol. 72 Núm. 2 Pág. 411 | 2021 | Grasas y aceites |
Vujasinović, V.B.
Bjelica, M.M.
Čorbo, S.C.
Dimić, S.B.
Rabrenovic, B. B.
|
Stability and volatile oxidation compounds of grape seed, flax seed and black cumin seed cold-pressed oils as affected by thermal oxidation Vol. 70 Núm. 1 Pág. 295 | 2019 | Grasas y aceites |
Kiralan, M.
Çalik, G.
Kiralan, S.
Özaydin, A.
Özkan, G.
Ramadan, M. F.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 03-Nov-2024