Importancia nutricional y económica del maní (Arachis hypogaea L.)
Importancia nutricional y económica del maní (Arachis hypogaea L.)
Vol. 7
Núm. 2
Pág. 112-125
|
2020
|
RIIARn
|
Montero Torres, Julio
|
Chemical composition, oxidative stability, and sensory properties of Boerhavia elegana Choisy (alhydwan) seed oil/peanut oil blends
Chemical composition, oxidative stability, and sensory properties of Boerhavia elegana Choisy (alhydwan) seed oil/peanut oil blends
Vol. 71
Núm. 3
Pág. 6
|
2020
|
Grasas y aceites
|
Al-Farga, A.
Baeshen, M.
Aqlan, F. M.
Siddeeg, A.
Afifi, Sherine M.
Ali, H. A.
Alayafi, A.
Al Dalali, S.
Alkaladi, A.
|
Physicochemical characterization and quality of cold-pressed peanut oil obtained from organically produced peanuts from Macedonian “Virginia” variety
Physicochemical characterization and quality of cold-pressed peanut oil obtained from organically produced peanuts from Macedonian “Virginia” variety
Vol. 67
Núm. 1
Pág. 8
|
2016
|
Grasas y aceites
|
Kostadinovic Velickovska, S.
Mitrev, S.
Mihajlov, Lj.
|
Composición en nutrientes de cinco variedades de maní (Arachis hypogaea L.) de consumo habitual en Nigeria
Composición en nutrientes de cinco variedades de maní (Arachis hypogaea L.) de consumo habitual en Nigeria
Vol. 63
Núm. 1
Pág. 14-18
ARTICULO
|
2012
|
Grasas y aceites
|
Shokunbi, O.S.
Fayomi, E.T.
Sonuga, O.S.
Tayo, G.O.
|
Chemical composition and sensory analysis of peanut pastes elaborated with high-oleic and regular peanuts from Argentina
Chemical composition and sensory analysis of peanut pastes elaborated with high-oleic and regular peanuts from Argentina
Vol. 60
Núm. 4
Pág. 388-395
ARTICULO
|
2009
|
Grasas y aceites
|
Riveros, Cecilia G.
Mestrallet, Marta G.
Nepote, Valeria
Grosso, Nelson R.
|
Determinación de propiedades de aceites y semillas de algunas variedades de amapola (Papaver sommiferum L.)
Determinación de propiedades de aceites y semillas de algunas variedades de amapola (Papaver sommiferum L.)
Vol. 57
Núm. 2
Pág. 169-174
ARTICULO
|
2006
|
Grasas y aceites
|
Özcan, Musa
Çigdem, Atalay
|
Determinación de la composición en minerales de algunas semillas oleaginosas utilizando ICP-AES (Inductively Coupled Plasma Atomic Emision Spectometry)
Determinación de la composición en minerales de algunas semillas oleaginosas utilizando ICP-AES (Inductively Coupled Plasma Atomic Emision Spectometry)
Vol. 57
Núm. 2
Pág. 211-218
ARTICULO
|
2006
|
Grasas y aceites
|
Özcan, Musa
|