Influence of a severe reduction of the feeding level during the period immediately prior to free-range fattening on performance and fat quality in Iberian pigs (2008) Daza Andrada, Argimiro López Bote, Clemente J. Olivares Moreno, Alvaro Menoyo Luque, David Ruiz, Jorge Journal of the science of food and agriculture Vol. 88 Núm. 3 Pág. 449-454
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Fatty acid composition of selected varieties of Spanish dry-cured ham. Surveys from 1995 and 2007 Vol. 9 Núm. 1 Pág. 66-73 | 2011 | Spanish journal of agricultural research |
Campo Arribas, María del Mar
Sierra Alfranca, Isidro
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 23-Jun-2024