Phenolic compounds in cork used for production of wine stoppers as affected by storage and boiling of cork slabs (1998) Mazzoleni, Valeria Caldentey del Pozo, Pedro Silva, A. American Journal of Enology and Viticulture Vol. 49 Núm. 1 Pág. 6-10
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Ámbito Citas ECONOMIA 2
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Phenolic Compounds in Cork-Closed Bottle-Fermented Sparkling Wines Vol. 42 Núm. 1 Pág. 19-24 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Minnaar, P.P.
Gerber, P.
Booyse, M.
Jolly, N. P.
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Bottle Fermented Sparkling Wine Vol. 42 Núm. 2 Pág. 136-153 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Jolly, N. P.
Minnaar, P.P.
Booyse, M.
Gerber, P.
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024