Phenolic compounds in cork used for production of wine stoppers as affected by storage and boiling of cork slabs (1998) Mazzoleni, Valeria Caldentey del Pozo, Pedro Silva, A. American Journal of Enology and Viticulture Vol. 49 Núm. 1 Pág. 6-10

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Phenolic Compounds in Cork-Closed Bottle-Fermented Sparkling Wines
Phenolic Compounds in Cork-Closed Bottle-Fermented Sparkling Wines Vol. 42 Núm. 1 Pág. 19-24
2021 South african journal of enology and viticulture
Minnaar, P.P. Gerber, P. Booyse, M. Jolly, N. P.
Bottle Fermented Sparkling Wine
Bottle Fermented Sparkling Wine Vol. 42 Núm. 2 Pág. 136-153
2021 South african journal of enology and viticulture
Jolly, N. P. Minnaar, P.P. Booyse, M. Gerber, P.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024