Bitterness and astringency of grape and wine polyphenols (2001) Brossaud, F. Noble, Ann C. Cheynier, Véronique Australian journal of grape and wine research Vol. 7 Núm. 1 Pág. 33-39

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
New approaches for understanding the formation of mouthfeel properties in wines and grapes
New approaches for understanding the formation of mouthfeel properties in wines and grapes
2022 Universidad de La Rioja
Ferrero del Teso, Sara
Influence of different phenolic fractions on red wine astringency based on polyphenol/protein binding
Influence of different phenolic fractions on red wine astringency based on polyphenol/protein binding Vol. 38 Núm. 1 Pág. 118-124
2017 South african journal of enology and viticulture
Ren, M. Wang, X. Du, G. Tian, Chengrui Zhang, J. Song, X. Zhu, D.
Determinación de los estadios fenológicos del fruto de Vitis vinifera L. Bajo condiciones del altiplano tropical en Boyacá
Determinación de los estadios fenológicos del fruto de Vitis vinifera L. Bajo condiciones del altiplano tropical en Boyacá Vol. 12 Núm. 1 Pág. 141-150
2009 Actualidad y Divulgación UDCA
Almanza Merchán, Pedro José Balaguera López, Helber Enrique

* Último cálculo de métricas Dialnet: 04-Aug-2024