Crop thinning (hand versus mechanical), grape maturity and anthocyanin concentration (2006) Clingeleffer, Peter R. Petrie, Paul R. Australian journal of grape and wine research Vol. 12 Núm. 1 Pág. 21-29
- Número de citas: 3 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2 GEOGRAFIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 3
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Influences of berry size on fruit composition and wine quality of vitis vinifera L. cv. 'Cabernet Sauvignon' grapes Vol. 39 Núm. 1 Pág. 67-76 | 2018 | South african journal of enology and viticulture |
Chen, Wei-Kai
He, Fei
Wang, Yu-Xi
Liu, Xin
Duan, Chang-Qing
Wang, Jun
|
The effectiveness of basal shoot mechanical leaf removal at the onset of bloom to control crop on cv. Sangiovese (V vinifera L.) Vol. 37 Núm. 2 Pág. 193-198 | 2016 | South african journal of enology and viticulture |
Intrieri, Cesare
Filippetti, Ilaria
Allegro, Gianluca
Valentini, Gabriele
Pastore, Chiara
Colucci, Emilia
|
Maturity of Cabernet Sauvignon berries from grapevines grown with two different training systems in a new grape growing region in Brazil Vol. 35 Núm. 3 Pág. 321-332 | 2008 | Ciencia e investigación agraria |
Falcao, Leila Denise
Chaves, Eduardo S.
Burin, V. M.
Falcão, Ana Paula
Gris, Eliana F.
Bonin, Valdir
Bordignon Luiz, M. T.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 24-Jun-2024