La ciència de la cuina, una perspectiva escolar
Claudi Mans Teixidó
págs. 2-18
Quatre anys d'experiènces culinàires a l'aula: entre els fogons i les espàtules
Núria Solsona i Pairó
págs. 19-27
Un aperitiu i tres plats
Mary París Amestoy
págs. 28-41
Pa de pessic farcit de xocolata
págs. 42-43
Coure amb àcids i fer escumes
Eulàlia Albaladejo Marcet
págs. 44-48
Experiències al voltant de la cuina
Rafaela Subías de la Fuente
págs. 49-53
Tomàquets secs al sol
Virtudes Martín
págs. 54-55
Eleccions al Parlament: educació
Grup Parlamentari de Convergència i Unió
págs. 59-62
Educació, educació i educació
Carina Mejías Sánchez, Assumpta Baig
págs. 63-71
L'educació, prioritat per a Catalunya, prioritat de govern
Josep Bargalló i Valls, Ramon Simon
pág. 72
Prioritats d'ICV en educació per als propers quatre anys
Joan Boada i Masoliver
págs. 77-80
Elogi de la nuesa
Jaume Cela Ollé
pág. 82
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: