Neus Monllor: "El primer pas per al relleu agrari és que les empreses que ara estan actives tinguin viabilitat i resisteixin"
Alba Gros, Dirk Madriles
págs. 7-9
Comerç d'aliments ecològics: temps de canvis
Joan Picazos
págs. 10-11
Job Roig: "Per promoure les varietats locals hauríem de ser valentament autosuficients"
págs. 12-15
Òrgans subterranis comestibles (III). Salsafí francès o salsifí? Dues plantes diferents que sovint es confonen
Lluís Borrell
págs. 16-19
Alternatives a la torba en producció ecològica de planter
Rafaela Cáceres Reyes, Gloria Colom Sanmartí, Joan Manubens
págs. 20-24
L'apicultura ecologica contra les cordes
Alba Gros, Mercè Vinyals
págs. 25-29
Les Cometes: oli biodinàmic i oleoturisme
Ignasi Arrrufat
págs. 30-33
Agricultura sintròpica en condicions mediterrànies
Roberto Carlos García
págs. 34-36
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: