pág. 5
pág. 6
pág. 6
L'Alt Empordà; El Baix Empordà; La Cerdanya; La Garrotxa: El Gironès; El Pla de l'Estany; El Ripollès; La Selva
Joan Ferrerós, Puri Abarca, Joan Sala, Sandra Adam Auger, Dani Vivern, Xavi Xargay i Oliva, Eusebi Puigdemunt, Joan Domènech Moner
págs. 6-11
pág. 7
pág. 7
pág. 8
pág. 9
pág. 9
pág. 10
pág. 10
Tona Pi-Suñer: doctora en història i professora de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM)
pág. 12
pág. 20
pág. 24
pág. 32
pág. 36
pág. 41
pág. 42
pág. 46
Cos, menjar i ment: una relació difícil durant l’adolescència
Toni Vilà, Iván García Rodríguez (il.)
pág. 51
pág. 52
pág. 56
La Casa Pont de Cadaqués: un exemple d'industria agroalimentaria potent
pág. 58
pág. 60
Els aqüifers: Els recursos hídrics subterranis i els seus usos
pág. 62
pág. 69
pág. 74
pág. 78
Aigües subterrànies i endocarst: un patrimoni hidrogeològic ocult enimàtic i màgic
pág. 83
La participació dels usuaris en la gestió dels recursos hídrics: les comunitats d'usuaris d'aigües
pág. 88
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados