Effect of Far-Infrared Irradiation on the Antioxidant Activity of Defatted Sesame Meal Extracts
S.-C. Lee, S.-M. Jeong
págs. 1495-1498
S. R. Kanatt
págs. 1499-1504
Effect of Roasting on the Formation of Chlorogenic Acid Lactones in Coffee
T. de Paulis, A. Farah
págs. 1505-1513
págs. 1514-1520
K.-F. Kwok, M.-L. Wang, N.-W. Su
págs. 1521-1525
J. B. Jimenez
págs. 1526-1530
M. Oke, A. Schofield, T. Ahn
págs. 1531-1538
Effects of Phosphorus Fertilizer Supplementation on Antioxidant Enzyme Activities in Tomato Fruits
M. Oke, A. Schofield, T. Ahn
págs. 1539-1545
R. D. Hatfield, J. H. Grabber
págs. 1546-1549
Near-Infrared Reflectance Model for the Rapid Prediction of Total Fat in Cereal Foods
L. L. Vines, P. E. Koehler, S. E. Kays
págs. 1550-1555
H. Hubke, L.-A. Garbe
págs. 1556-1562
págs. 1563-1570
Determination of Phosphorus Fractions in Animal Protein Ingredients
L. Liu, D. P. Bureau, K. Hua
págs. 1571-1574
págs. 1575-1584
págs. 1585-1590
Comparison of Chemical Characteristics of Three Soybean Cysteine Proteinase Inhibitors
L. M. Murdock, P. M. Hasegawa, R. E. Shade, S. Lalitha
págs. 1591-1597
págs. 1598-1603
Binding Model Construction of Antifungal 2-Aryl-4-chromanones Using CoMFA, CoMSIA, and QSAR Analyses
D.-G. Wei, G.-F. Yang
págs. 1604-1611
J. C. Masini, G. Abate
págs. 1612-1619
págs. 1620-1624
págs. 1625-1632
Terpene Compounds as Possible Precursors of 1,8-Cineole in Red Grapes and Wines
G. Versini, E. Dellacassa, L. Farina, F. Carrau, E. Boido
págs. 1633-1636
págs. 1637-1641
págs. 1642-1647
Diego Luis García González, C. Sanchez, J. J. Salas
págs. 1648-1655
C. Economakis
págs. 1656-1660
A. Buettner, Montserrat Mestres
págs. 1661-1669
págs. 1670-1677
Volatile Compounds of Aspergillus Strains with Different Abilities To Produce Ochratoxin A
J. Grabarkiewicz-Szczesna, H. H. Jelen
págs. 1678-1683
Aroma Impact Components in Commercial Plain Sufu
H. Y. Chung, P. K. Fung
págs. 1684-1691
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados