Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Identificación de microbiota bacteriana relacionada con procesos enológicos en Chile

  • Autores: Carolina Alejandra Ilabaca Díaz
  • Directores de la Tesis: Albert Bordons de Porrata-Doria (dir. tes.), Jaime Romero Ormazabal (dir. tes.)
  • Lectura: En la Universitat Rovira i Virgili ( España ) en 2016
  • Idioma: español
  • Tribunal Calificador de la Tesis: Albert Mas Barón (presid.), José Manuel Guillamón Navarro (secret.), Sergi Ferrer Soler (voc.)
  • Materias:
  • Enlaces
    • Tesis en acceso abierto en: TDX
  • Resumen
    • Aquesta recerca centrada en els bacteris processos relacionats amb enològic, com ara bacteris d'àcid làctic (BL) i bacteris d'àcid acètic (BA). Treballa principalment amb tècniques de cultiu independent per a la identificació de bacteris en una fermentació malolàctica fermentació (MLF) i en un acetificacion tradicional. En el cas de la BL, va dissenyar una estratègia d'identificació mitjançant PCR-RFLP. Perfils característics pels 4 gèneres BL presents en un FML s'aconsegueix. L'aplicació de nitrogen és comú per aconseguir un bon desenvolupament del responsable de llevats fermentació alcohòlica. Aportacions de nitrogen pot generar problemes més tard com és la producció d'amines biògenes. Més buscats amina és histamina. Els resultats de les proves d'aplicació de fosfat cristal·lí en diferents dosis, que va llançar en dosis baixes i es recomana, es generen les concentracions d'histamina en intervals ja descrit en la literatura. Superior a la dosi necessària de fosfat cristal·lí generats gairebé 5 vegades la concentració d'histamina en la dosi recomanada. Trobar en aquestes laboratori FML eren Leuconostoc i Oenococcus, principalment en les etapes finals de la MLF aquest últim. Per l'acidificació, després d'anàlisi d'identificació mitjançant tres tècniques diferents, es va identificar com Acetobacteris pasteurianus i algunes espèciess del gènere Gluconacetobacter com les espècies principals responsables de la producció tradicional de vinagres a Xile.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno