The effects of sous-vide cooking parameters on texture and cell wall modifications in two apple cultivars: a response surface methodology
Abel Ortiz Milán, Dominique Le Meurlay, Isabel Lara, Ronan Symoneaux, Emmanuel Madieta, Emira Mehinagic
págs. 99-109
Assessing heat treatment of chicken breast cuts by impedance spectroscopy
Franciny C. Schmidt, Ana Fuentes López, Rafael Masot Peris, Miguel Alcañiz Fillol, J. B. Laurindo, José Manuel Barat Baviera
págs. 110-118
págs. 119-127
págs. 128-141
págs. 142-155
Influence of baking conditions on the quality attributes of sponge cake
Maria Micaela Ureta, Daniela F. Olivera, Viviana Olga Salvadori
págs. 156-165
págs. 166-173
págs. 174-184
Zamantha Escobedo Avellaneda, Izaskun Pérez Simón, María Lavilla Martín, Ana Beatriz Baranda González, J. Welti Chanes
págs. 185-193
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados