An approach to the perceptions of Spanish consumers on food sustainability through the use of projective techniques (2023) ARTICULO Mesías Díaz, Francisco Javier Fernández, Juan A. Horrillo Gallardo, Andrés Escribano Sánchez, Alfredo-Jesús New medit. Mediterranean journal of economics, agriculture and environment = Revue méditerranéenne d'economie, agriculture et environment Vol. 22 Núm. 1 Pág. 35-52
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 0
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Consumers’ perceptions about probiotic food products and their effects on purchase intention Vol. 22 Núm. 4 Pág. 139-154 ARTICULO | 2023 | New medit |
Duran Çelik, Ahmet
|
Somali consumers’ camel meat consumption satisfactions under climate change Vol. 22 Núm. 4 Pág. 155-170 ARTICULO | 2023 | New medit |
Topcu, Yavuz
Elmi, Hassan Ahmed
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 08-Sep-2024