Ecology of Yeast Strain Saccharomyces cerevisiae During Spontaneous Fermentation in a Bordeaux Winery (1992) Frezier, Valérie Dubordieu, Denis American Journal of Enology and Viticulture Vol. 43 Núm. 4 Pág. 375-380

  • Número de citas: 1 (0.0% autocitas)

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Contribution of "Saccharomyces" and non-"Saccharomyces" populations to the production of some components of Albariño wine aroma
Contribution of "Saccharomyces" and non-"Saccharomyces" populations to the production of some components of Albariño wine aroma Vol. 47 Núm. 2 Pág. 206-216
1996 American Journal of Enology and Viticulture
Lema Costas, César García Jares, Carmen María Orriols Fernández, Ignacio Angulo Regueiro, Luis

* Último cálculo de métricas Dialnet: 29-Oct-2024