Anthocyanin-Tannin Interactions Explaining Differences in Polymeric Phenols Between White and Red Wines (1992) ARTICULO Singleton, Vernon L. Trousdale, Eugene K. American Journal of Enology and Viticulture Vol. 43 Núm. 1 Pág. 63-70
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Phenolic and Sensorial Evolution during Bottle Ageing of South African Shiraz Wines with Different Initial Phenolic Profiles Vol. 41 Núm. 1 Pág. 17-32 | 2020 | South african journal of enology and viticulture |
Garrido Bañuelos, G.
du Toit, A. Buica W.J.
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Chemical and Sensorial Characterization of Tropical Syrah Wines Produced at Different Altitudes in Northeast of the Brazil Vol. 40 Núm. 2 Pág. 157-171 | 2019 | South african journal of enology and viticulture |
Oliveira, José María
Egipto, R.
Laureano, Olga
Castro Torío, R. de
Pereira, G.E.
Silva, Jorge Manuel Ricardo da
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