Separation of Sunlight and Temperature Effects on the Composition of Vitis vinifera cv. Merlot Berries (2002) Tarara, J. M. Spayd, S. E. American Journal of Enology and Viticulture Vol. 53 Núm. 3 Pág. 171-182

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 10

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Orographic Effects on Berry Morphology and Chemical Composition of Carignan and Grenache Noir Grapes
Orographic Effects on Berry Morphology and Chemical Composition of Carignan and Grenache Noir Grapes Vol. 44 Núm. 2 Pág. 112-119
2023 South african journal of enology and viticulture
Sánchez Ortiz, Antoni Castro-Nadal, J. Lampreave Figueras, Miriam Mateos, M. A. Mateo Sanz, Josep Maria Sok, V.
Solubility of Quercetin in Wines
Solubility of Quercetin in Wines Vol. 43 Núm. 2 Pág. 146-156
2022 South african journal of enology and viticulture
Lanati, Donato Cascio, Patrizia Pollon, Matteo Corona, Onofrio Marchi, Dora
Determining a Midday Stem Water Potential Threshold for Irrigation of Table Grapes
Determining a Midday Stem Water Potential Threshold for Irrigation of Table Grapes Vol. 43 Núm. 2 Pág. 96-102
2022 South african journal of enology and viticulture
Myburgh, P. A. Howell, C. L.
Phenolic profile of grapevine cv. Tempranillo skins is affected by timing and severity of early defoliation
Phenolic profile of grapevine cv. Tempranillo skins is affected by timing and severity of early defoliation Vol. 19 Núm. 3 Pág. 3 ARTICULO
2021 Spanish journal of agricultural research
Moreno Cardona, Daniel Intrigliolo Molina, Diego Sebastiano Vilanova de la Torre, María del Mar Castel Sánchez, Juan Ramón Gamero Samino, Esther Valdés Sánchez, María Esperanza
Efecto de la época de aplicación del N y período de cosecha en la producción y calidad de frutos de fresa (Fragaria x ananassa Duch)
Efecto de la época de aplicación del N y período de cosecha en la producción y calidad de frutos de fresa (Fragaria x ananassa Duch) Vol. 10 Núm. 3 Pág. 337-345 ARTICULO
2019 Scientia Agropecuaria
Cárdenas Navarro, Raúl López-Pérez, Luis Lobit, Philippe
Adaptation of the land agricultural suitability evaluation system to high-altitude vineyards
Adaptation of the land agricultural suitability evaluation system to high-altitude vineyards Vol. 36 Núm. 2 Pág. 58-73
2019 Revista de Ciencias Agrícolas
Dortzbach, Denilson Loss, Arcângelo Pereira, Marcos Gervasio Machado, Ludmila Nascimento Anjos, Lúcia Helena Cunha dos
Effect of ambient sunlight intensity on the temporal phenolic profiles of Vitis Vinifera L. Cv. chardonnay during the ripening season - a field study
Effect of ambient sunlight intensity on the temporal phenolic profiles of Vitis Vinifera L. Cv. chardonnay during the ripening season - a field study Vol. 38 Núm. 1 Pág. 94-102
2017 South african journal of enology and viticulture
Šebela, D. Turoczy, N. J. Olejníčková, J. Kumšta, M. Sotoláf, R.
Efecto del mesoclima en la maduración de uva Nebbiolo (Vitis vinifera) en el Valle de Guadalupe, Baja California, México
Efecto del mesoclima en la maduración de uva Nebbiolo (Vitis vinifera) en el Valle de Guadalupe, Baja California, México Vol. 51 Núm. 6 Pág. 617-633
2017 Agrociencia
Cabello Pasini, Alejandro Macías Carranza, Víctor Mejía Trejo, Adán
Phenolic compound profiles in grape skins of Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah and Marselan cultivated in the Shacheng area (China)
Phenolic compound profiles in grape skins of Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah and Marselan cultivated in the Shacheng area (China) Vol. 37 Núm. 2 Pág. 132-138
2016 South african journal of enology and viticulture
Shi, P.B. Yue, T.X. Ai, L.L. Zheng, Y. F. Meng, J.F. Li, M.H. Zhang, Z. W.
Vine vigor, yield and grape quality assessment by airborne remote sensing over three years
Vine vigor, yield and grape quality assessment by airborne remote sensing over three years Vol. 13 Núm. 2 Pág. 15
2015 Spanish journal of agricultural research
Bonilla, Irene Martínez de Toda Fernández, Fernando Martínez Casasnovas, José Antonio
Effects of late defoliations on chemical and sensory characteristics of cv. uva longanesi wines
Effects of late defoliations on chemical and sensory characteristics of cv. uva longanesi wines Vol. 14 Núm. 4 Pág. 1021-1038
2014 Journal of soil science and plant nutrition
Tessarin, Paola Boliani, Aparecida C. Botelho, R. V Rusin, C Versari, A Parpinello, G.P. Rombolá, A.D
Efecto de la poda sobre cambios químicos durante la maduración de frutos de vitis vinifera l. var. Cabernet Sauvignon
Efecto de la poda sobre cambios químicos durante la maduración de frutos de vitis vinifera l. var. Cabernet Sauvignon Núm. 10 Pág. 8-15
2012 Cultura Científica
Walteros, Ingrid Y. Molano, Deisy C. Almanza Merchán, Pedro José Camacho, Mauricio Gónzalez Almanza, Sergio
Retos vitícolas actuales aplicados a la mejora de la calidad de la uva y del vino
Retos vitícolas actuales aplicados a la mejora de la calidad de la uva y del vino Pág. 57-66
2012 Innovación Vitivinícola en la Ribera del Duero. Sostenibilidad II
Nadal Roquet Jalmar, Montserrat

* Último cálculo de métricas Dialnet: 14-Jul-2024