Subregional survey of aroma compounds in Marlborough Sauvignon Blanc wines (2012) Jouanneau, Sara Weaver, R.J. Nicolau, Laura Herbst Jonhstone, Mandy Benkwitz, Frank Kilmartin, Paul A. Australian journal of grape and wine research Vol. 18 Núm. 3 Pág. 329-343

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of Oxygen and Nitrogen Sparging during Grape Fermentation on Volatile Sulphur Compounds
Effect of Oxygen and Nitrogen Sparging during Grape Fermentation on Volatile Sulphur Compounds Vol. 42 Núm. 2 Pág. 154-164
2021 South african journal of enology and viticulture
Lyu, X. Araujo, Leandro D. Quek, Siew Young Du Toit, W. J. Kilmartin, Paul A.
Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must
Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must Vol. 38 Núm. 1 Pág. 18-28
2017 South african journal of enology and viticulture
Gabrielli, M. Aleixandre Tudó, José Luis Kilmartin, Paul A. Sieczkowski, Nathalie Du Toit, W. J.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 25-Aug-2024