New advances in extending the shelf-life of fresh-cut fruits: a review (2003) Martín Belloso, Olga Soliva Fortuny, Robert C. Trends in food science and technology. an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ) Vol. 14 Núm. 9 Pág. 341-353
- Número de citas: 4 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas GEOGRAFIA 1 ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 3
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Short UV-C Treatments to Extend the Shelf-Life of Fresh-Cut Strawberries (Fragaria x ananassa Duch cv. Camarosa) Vol. 42 Núm. 3 Pág. 2 | 2022 | Ingeniería e Investigación |
Ortiz Araque, Leidy C.
Darré, Magalí
Civello, Pedro Marcos
Vicente, Ariel R.
|
Métodos de conservação aplicados a melão minimamente processado Vol. 43 Núm. 5 Pág. 915-923 | 2013 | Ciencia rural |
Batista, Anaí Peter
Borges, Caroline Dellinghausen
|
Optimization of osmotic dehydration of pineapple (Ananas comosus L.) using the response surface methodology Vol. 29 Núm. 2 Pág. 249-256 | 2011 | Agronomía Colombiana |
Zapata M., José Edgar
Arias A., Johan M.
Ciro G., Gelmy L.
|
Effect of the immersion in 1-Metylciclopropene on the physicochemical and physiological properties of yellow pitahaya fruit (Selenicereus megalanthus How) with minimum processing Vol. 60 Núm. 3 Pág. 225-235 | 2011 | Acta Agronómica |
Serna Cock, Liliana
Segura-Rojas, Diego Fernando
Ayala-Aponte, Alfredo
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024