Meat quality of rabbits reared with two different feeding strategies (2013) Capra, Gustavo Martínez, Rosana Fradiletti, Florenca Cozzano, Sonia Repiso, Luis Márquez, Rosa Ibáñez, Facundo World Rabbit Science Vol. 21 Núm. 1 Pág. 23-32

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Physicochemical and microbiological characterization of “New Zealand” rabbit meat and effect of marinating with CaCl2
Physicochemical and microbiological characterization of “New Zealand” rabbit meat and effect of marinating with CaCl2 Vol. 34 Núm. 3 Pág. 2 ARTICULO
2023 Agronomía Mesoamericana
Herrera Stanziola, Javier Chacón Villalobos, Alejandro Pineda Castro, María Lourdes
Supplementation with Agave fourcroydes powder on growth performance, carcass traits, organ weights, gut morphometry, and blood biochemistry in broiler rabbits
Supplementation with Agave fourcroydes powder on growth performance, carcass traits, organ weights, gut morphometry, and blood biochemistry in broiler rabbits Vol. 12 Núm. 3 Pág. 756-772
2021 Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias
Martínez, Yordan Iser, Maidelys Valdivié Navarro, Manuel Galindo, Jorge Sánchez, David
Technical note
Technical note Vol. 26 Núm. 1 Pág. 91-96
2018 World Rabbit Science
Petracci, Massimiliano Soglia, Francesca Baldi, Giulia Balzani, Laura Mudalal, Samer Cavani, Claudio

* Último cálculo de métricas Dialnet: 30-Aug-2024