Effect of the distribution of saturated fatty acids in the melting and crystallization profiles of high-oleic high-stearic oils (2016) Bootello, Miguel Angel Garcés, R. Martínez Force, Enrique Salas, Joaquín J. Grasas y aceites Vol. 67 Núm. 3 Pág. 9-0
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Ámbito Citas ECONOMIA 3
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Chemical composition and thermal properties of Tunisian pecan nut [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch] oils Vol. 73 Núm. 3 Pág. 468 | 2022 | Grasas y aceites |
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Rattouli, H.
Herchi, W.
Martine, L.
Grégoire, S.
Albouchi, A.
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Thermal and chemical characterization of fractions from Syagrus romanzoffiana kernel oil Vol. 72 Núm. 3 Pág. 6 | 2021 | Grasas y aceites |
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Chemical characterization and thermal properties of kernel oils from Tunisian peach and nectarine varieties of Prunus persica Vol. 68 Núm. 3 Pág. 211 | 2017 | Grasas y aceites |
Chamli, D.
Bootello, Miguel Angel
Bouali, I.
Jouhri, S.
Boukhchina, S.
Martínez Force, Enrique
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 08-Sep-2024