Pre‐fermentative cold maceration in the presence of non‐Saccharomyces strains: effect on fermentation behaviour and volatile composition of a red wine (2018) Benucci, I. Luziatelli, F. Cerreti, M. Liburdi, K. Nardi, Tiziana Vagnoli, Paola Ruzzi, M. Esti, Marco Australian journal of grape and wine research Vol. 24 Núm. 2 Pág. 267-274
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Solubility of Quercetin in Wines Vol. 43 Núm. 2 Pág. 146-156 | 2022 | South african journal of enology and viticulture |
Lanati, Donato
Cascio, Patrizia
Pollon, Matteo
Corona, Onofrio
Marchi, Dora
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 27-Oct-2024