Effect of extrusion on the carotenoid content, physical and sensory properties of snacks added with bagasse of naranjita fruit (2018) Ruiz Armenta, Xóchitl Ariadna Zazueta Morales, José J. Aguilar Palazuelos, Ernesto Delgado Nieblas, C.I. López Diaz, Agustin Camacho Hernández, Irma Leticia Gutiérrez Dorado, Roberto Martínez-Bustos, Fernando CyTA. Journal of food Vol. 16 Núm. 1 Pág. 172-180

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Physicochemical properties of extruded ready-to-eat snack from unripe plantain blends, pineapple by-products and stevia
Physicochemical properties of extruded ready-to-eat snack from unripe plantain blends, pineapple by-products and stevia Vol. 13 Núm. 27 Pág. 4 ARTICULO
2021 Nova scientia
Hernández-Santos, Betsabé Juárez Barrientos, José Manuel Torruco Uco, Juan Gabriel Ramírez Figueroa, Enrique Ramírez-Rivera, Emmanuel de Jesús Bautista Viazcan, Verónica Ofelia Rodríguez-Miranda, Jesús

* Último cálculo de métricas Dialnet: 06-Aug-2024