Changes in physicochemical and nutritive parameters and bioactive compounds during development and on-tree ripening of eight plum cultivars (2008) Díaz Mula, Huertas María Zapata Coll, Pedro Javier Guillén Arco, Antonio Fabián Castillo García, Salvador Martínez Romero, Domingo Valero Garrido, Daniel Serrano Mula, María Journal of the science of food and agriculture Vol. 88 Núm. 14 Pág. 2499-2507

  • Número de citas: 1 (0.0% autocitas)

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 0

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Accumulation of Antioxidants in Apricot Fruit through Ripening
Accumulation of Antioxidants in Apricot Fruit through Ripening Vol. 44 Núm. 4 Pág. 339-344
2011 Biological Research
Hegedus, Attila Pfeiffer, Péter Papp, Nóra Abrankó, László Blázovics, Anna Pedryc, Andrzej Stefanovits-Bányai, Éva

* Último cálculo de métricas Dialnet: 27-Oct-2024