Changes in physicochemical and nutritive parameters and bioactive compounds during development and on-tree ripening of eight plum cultivars (2008) Díaz Mula, Huertas María Zapata Coll, Pedro Javier Guillén Arco, Antonio Fabián Castillo García, Salvador Martínez Romero, Domingo Valero Garrido, Daniel Serrano Mula, María Journal of the science of food and agriculture Vol. 88 Núm. 14 Pág. 2499-2507
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 0
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Accumulation of Antioxidants in Apricot Fruit through Ripening Vol. 44 Núm. 4 Pág. 339-344 | 2011 | Biological Research |
Hegedus, Attila
Pfeiffer, Péter
Papp, Nóra
Abrankó, László
Blázovics, Anna
Pedryc, Andrzej
Stefanovits-Bányai, Éva
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 27-Oct-2024