Phenolic Characteristics and Antioxidant activity of Merlot and Cabernet Sauvignon wines increase with Vineyard Altitude in a High-altitude Region (2017) duo Jin, Xiao Xu, X. Liu, Y. X. South african journal of enology and viticulture Vol. 38 Núm. 2 Pág. 132-143
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Gentisic acid, salicylic acid, total phenolic content and cholinesterase inhibitory activities of red wines made from various grape varieties Vol. 40 Núm. 1 Pág. 1-12 | 2019 | South african journal of enology and viticulture |
Stój, A.
Szwajgier, D.
Baranowska-Wójcik, E.
Domagała, D.
|
Free radical-scavenging activity and anthocyanin profiles of Cabernet Sauvignon and Merlot wines from four wine grape-growing regions in China Vol. 40 Núm. 1 Pág. 20-29 | 2019 | South african journal of enology and viticulture |
Jiang, B.
Zhang, Z. W.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 27-Oct-2024