Saccharomyces cerevisiae, Non-Saccharomyces Yeasts and Lactic Acid Bacteria in Sequential Fermentations: Effect of Phenolics and Sensory attributes of South African Syrah Wines (2017) Minnaar, P.P. du Plessis, H.W. Paulsen, V. Ntushelo, N. Jolly, N. P. Du Toit, Maret South african journal of enology and viticulture Vol. 38 Núm. 2 Pág. 237-244

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Biological Deacidification Strategies for White Wines
Biological Deacidification Strategies for White Wines Vol. 42 Núm. 2 Pág. 114-122
2021 South african journal of enology and viticulture
Gardoni, E. Benito, S. Scansani, S. Brezina, S. Fritsch, Stefanie Rauhut, Doris
Bottle Fermented Sparkling Wine
Bottle Fermented Sparkling Wine Vol. 42 Núm. 2 Pág. 136-153
2021 South african journal of enology and viticulture
Jolly, N. P. Minnaar, P.P. Booyse, M. Gerber, P.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 18-Aug-2024