From the glass through the nose and the mouth: Motion in the description of sensory data about wine in English and Spanish. (2017) Caballero Rodríguez, María Rosario Terminology. international journal of theoretical and applied issues in specialized communication Vol. 23 Núm. 1 Pág. 66-88
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Ámbito Citas LINGUISTICA 3 FILOLOGIAS 3
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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A hint of the summery goodness of green grass Núm. 19 Pág. 84-103 | 2024 | Revista de lingüística y lenguas aplicadas |
López Arroyo, Belén
Sanz Valdivieso, Lucía
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Tasting notes Núm. 43 Pág. 205-233 ARTICULO | 2022 | Ibérica |
López Arroyo, Belén
Sanz Valdivieso, Lucía
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The phraseology of wine and olive oil tasting notes: A corpus based semantic analysis Vol. 28 Núm. 1 Pág. 37-64 | 2022 | Terminology |
López Arroyo, Belén
Sanz Valdivieso, Lucía
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Can comparable corpora be compared? Núm. 39 Pág. 43-68 ARTICULO | 2020 | Ibérica |
López Arroyo, Belén
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On Describing Olive Oil Tasting notes in English Vol. 42 Núm. 1 Pág. 27-45 | 2020 | Fachsprache |
López Arroyo, Belén
Sanz Valdivieso, Lucía
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024