Characterisation of Non-Saccharomyces yeasts using different methodologies and evaluation of their compatibility with malolactic fermentation (2017) du Plessis, H.W. Du Toit, Maret Hoff, J.W. Hart, R.S. Ndimba, B.K. Jolly, N. P. South african journal of enology and viticulture Vol. 38 Núm. 1 Pág. 46-63
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Biological Deacidification Strategies for White Wines Vol. 42 Núm. 2 Pág. 114-122 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Gardoni, E.
Benito, S.
Scansani, S.
Brezina, S.
Fritsch, Stefanie
Rauhut, Doris
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 27-Oct-2024