The Importance of Consumer Trust for the Emergence of a Market for Green Products: The Case of Organic Food. (2017) Nuttavuthisit, Krittinee Thogersen, John Journal of business ethics Vol. 140 Núm. 2 Pág. 323-337
- Número de citas: 5 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2 MULTIDISCIPLINAR 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Blockchain para Rastreabilidade de Alimentos Orgânicos Vol. 13 Núm. 1 Pág. 55-69 ARTICULO | 2023 | Revista de Administração IMED |
Mello, Marcelo Cristiano de
Ferrazza, Adriana Cioato
Secchi, Morgana
|
Comportamiento de desarrollo productivo rural y agrícola. Una revisión de literatura desde la teoría del comportamiento planificado entre 2008 y 2022 Vol. 8 Núm. 3 Pág. 51-70 | 2023 | INNOVA Research Journal |
Ordóñez, Daniel Yiwady
Aragón Sánchez, Nicolas
Ríos Chávez, José Julián
Rodríguez Porto, Robert
|
Exploring the antecedents of organic food purchasing | 2022 | Universidad de Málaga |
Branco, Murilo
|
Using theory of consumption values to predict organic food purchase intention Vol. 19 Núm. 3 Pág. 11 ARTICULO | 2021 | Spanish journal of agricultural research |
Köse, Sirin G.
Kırcova, İbrahim
|
Guilt and Pride Emotions and their Influence on the Intention of Purchasing Green Products Vol. 3 Núm. 2 Pág. 1 | 2019 | CBR |
Lima, Elton Beserra de
Costa, Cristiane Salomé Ribeiro
Félix, Georgia Rocha
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 07-Jul-2024