Retention of carotenoids in cassava roots submitted to different processing methods (2007) Chávez, AL Sanchez, T. Ceballos, H. Rodriguez-Amaya, DB Nestel, P Tohme, J Ishitani, Manabu Journal of the science of food and agriculture Vol. 87 Núm. 3 Pág. 388-393
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas GEOGRAFIA 1 ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Refined cassava flour in bread making Vol. 37 Núm. 1 Pág. 25-33 | 2017 | Ingeniería e Investigación |
Aristizábal Galvis, Johanna
García Agredo, José Alberto
Ospina Patiño, Bernardo
|
Biochemical and bioactive phytonutrients changes in tissues of two cultivars of fresh-cut cassava in stick form under refrigerated storage Vol. 44 Núm. 7 Pág. 1284-1290 | 2014 | Ciencia rural |
Junqueira, Mateus da Silva
Simões, Adriano do Nascimento
Sediyama, Tocio
Côrrea, Paulo Cesar
Puschman, Rolf
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 10-Nov-2024