Retention of carotenoids in cassava roots submitted to different processing methods (2007) Chávez, AL Sanchez, T. Ceballos, H. Rodriguez-Amaya, DB Nestel, P Tohme, J Ishitani, Manabu Journal of the science of food and agriculture Vol. 87 Núm. 3 Pág. 388-393

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Refined cassava flour in bread making
Refined cassava flour in bread making Vol. 37 Núm. 1 Pág. 25-33
2017 Ingeniería e Investigación
Aristizábal Galvis, Johanna García Agredo, José Alberto Ospina Patiño, Bernardo
Biochemical and bioactive phytonutrients changes in tissues of two cultivars of fresh-cut cassava in stick form under refrigerated storage
Biochemical and bioactive phytonutrients changes in tissues of two cultivars of fresh-cut cassava in stick form under refrigerated storage Vol. 44 Núm. 7 Pág. 1284-1290
2014 Ciencia rural
Junqueira, Mateus da Silva Simões, Adriano do Nascimento Sediyama, Tocio Côrrea, Paulo Cesar Puschman, Rolf

* Último cálculo de métricas Dialnet: 10-Nov-2024