Extraction of Anthocyanins and Polyphenolics from Blueberry Processing Waste (2004) Lee, J. Wrolstad, R. E. Journal of food science Vol. 69 Núm. 7 Pág. 564-573
- Número de citas: 4 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas GEOGRAFIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 4
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effect of sucralose and biostimulant on pre-and postharvest of blueberries (Vaccinium corymbosum L. cv. Elliot ) under organic and conventional production systems Vol. 65 Núm. 2 Pág. 123-129 | 2016 | Acta Agronómica |
Loyola López, Nelson
Aguirre Poblete, Flavio
Godoy Astudillo, Oscar
Arriola Herrera, Mariela
|
Antioxidant properties and color of Hibiscus sabdariffa extracts Vol. 39 Núm. 1 Pág. 79-90 | 2012 | Ciencia e investigación agraria |
Salazar González, Claudia
Vergara Balderas, Fidel T.
Ortega Regules, Ana
Guerrero Beltrán, José A.
|
Phenolic antioxidants extraction from raspberry wastes assisted by-enzymes Vol. 13 Núm. 6 Pág. 11-12 | 2010 | Electronic Journal of Biotechnology |
Laroze, Liza
Soto, Carmen
Zúñiga-Hansen, María Elvira
|
Antioxidant compounds in skin and pulp of fruits change among genotypes and maturity stages in highbush blueberry (vaccinium corymbosum l.) grown in southern Chile Vol. 10 Núm. 4 Pág. 509-536 | 2010 | Journal of soil science and plant nutrition |
Ribera, A.E
Reyes-Díaz, M
Alberdi, M. T.
Zuñiga, G.E
Mora, M.L
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 19-Nov-2024