Qualidade para o cozimento e composição nutricional de genótipos de feijão com e sem armazenamento sob refrigeração (2011) Oliveira, Viviani Ruffo de Ribeiro, Nerinéia Dalfollo Maziero, Sandra Maria Cargnelutti Filho, Alberto Jost, Evandro Ciencia rural Vol. 41 Núm. 5 Pág. 746-752

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of different hydration temperatures on the sensory, nutritional, and instrumental profile of black beans
Effect of different hydration temperatures on the sensory, nutritional, and instrumental profile of black beans Vol. 45 Núm. 2 Pág. 144-152
2018 Revista chilena de nutrición
Rockenbach, Reni Ávila, Bianca Bragança, Guilherme Monks, Jander Peres, William Gularte, Márcia Elias, Moacir
Embalagem a vácuo
Embalagem a vácuo Vol. 44 Núm. 9 Pág. 1664-1670
2014 Ciencia rural
Lima, Rafaella Araújo Zambaldi Tomé, Laís Moretti Abreu, Celeste Maria Patto de
Physico-chemical properties of common beans under natural and accelerated storage conditions
Physico-chemical properties of common beans under natural and accelerated storage conditions Vol. 40 Núm. 3 Pág. 629-636
2013 Ciencia e investigación agraria
Coelho, Silvia R. M. Prudencio, S. H. Christ, Divair Sampaio, Silvio C. Schoeninger, Vanderleia

* Último cálculo de métricas Dialnet: 20-Oct-2024