Use of fortified pied de cuve as an innovative method to start spontaneous alcoholic fermentation for red winemaking (2016) Moschetti, G. Corona, Onofrio Gaglio, R. Squadrito, M. Parrinello, A. Settanni, Luca Barone, Ettore Francesca, N. Australian journal of grape and wine research Vol. 22 Núm. 1 Pág. 36-45
- Número de citas: 1 (100.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Approaches to improve the growth of the starter lactic acid bacterium OM13 during the early stages of green Spanish-style table olive production Vol. 69 Núm. 3 Pág. 265 | 2018 | Grasas y aceites |
Alfonzo, Antonio
Martorana, A.
Settanni, Luca
Matraxia, M.
Corona, Onofrio
Vagnoli, Paola
Caruso, T.
Moschetti, G.
Francesca, N.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 23-Jun-2024