Extra virgin olive oil reduces liver oxidative stress and tissue depletion of long-chain polyunsaturated fatty acids produced by a high saturated fat diet in mice (2016) Valenzuela B., R. Hernandez Rodas, M.C. Espinosa, A. Rincón Cervera, M. A. Romero, N. Barrera Vázquez, C. Marambio, M. Vivero, J. Valenzuela B., A. Grasas y aceites Vol. 67 Núm. 2 Pág. 3-0
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Chemical and sensory assessment of extra virgin olive oil blends with omega-3 polyunsaturated fatty acids from plant origin Vol. 50 Núm. 2 Pág. 213-225 | 2023 | Revista chilena de nutrición |
González, Rocío
González González, Carmen Gloria
Rincón, Miguel Ángel
|
Effect of cultivar and year of harvest on the mineral composition of Algerian extra-virgin olive oils Vol. 18 Núm. 1 Pág. 901 ARTICULO | 2020 | Spanish journal of agricultural research |
Benamirouche-Harbi, Karima
Keciri, Sonia
Sebai, Zohir
Benamirouche, Hicham
Boudriche, Lilya
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024