19F NMR method for the determination of quality of virgin olive oil (2015) Zhou, L.L. Li, C. Weng, X. C. Fang, X.M. Gu, Z.H. Grasas y aceites Vol. 66 Núm. 4 Pág. 11-0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Quality detection of tea oil by 19F NMR and 1H NMR
Quality detection of tea oil by 19F NMR and 1H NMR Vol. 72 Núm. 3 Pág. 12
2021 Grasas y aceites
Liu, T. Olajide, T. M. Wang, W. Cheng, Z. Cheng, Q. Weng, X. C.
Comparison of 19F and 1H NMR spectroscopy with conventional methods for the detection of extra virgin olive oil adulteration
Comparison of 19F and 1H NMR spectroscopy with conventional methods for the detection of extra virgin olive oil adulteration Vol. 69 Núm. 2 Pág. 4
2018 Grasas y aceites
Jiang, X. Y. Li, C. Chen, Q. Q. Weng, X. C.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024