Aroma Impact of Ascorbic Acid and Glutathione Additions to Sauvignon blanc at Harvest to Supplement Sulfur Dioxide (2014) Makhotkina, Olga Araujo, Leandro Olejar, Ken Herbst Jonhstone, Mandy Fedrizzi, Bruno Kilmartin, Paul A. American Journal of Enology and Viticulture Vol. 65 Núm. 3 Pág. 388-393

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must
Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must Vol. 38 Núm. 1 Pág. 18-28
2017 South african journal of enology and viticulture
Gabrielli, M. Aleixandre Tudó, José Luis Kilmartin, Paul A. Sieczkowski, Nathalie Du Toit, W. J.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 04-Nov-2024