Influence of Fruit Maturity, Maceration Length, and Ethanol Amount on Chemical and Sensory Properties of Merlot Wines (2013) Casassa, Federico Beaver, Christopher W. Mireles, Maria S. Larsen, Richard C. Hopfer, Helene Heymann, Hildegarde Harbertson, James F. American Journal of Enology and Viticulture Vol. 64 Núm. 4 Pág. 437-449
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
An analysis of seed colour during ripening of cabernet sauvignon grapes Vol. 38 Núm. 1 Pág. 38-45 | 2017 | South african journal of enology and viticulture |
Fredes, C.
Mora, M.
Carrasco-Benavides, M.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 10-Nov-2024