Revealing additional preference heterogeneity with an extended random parameter logit model (2014) Yangui, Ahmed Costa Font, Montserrat Gil Roig, José María Spanish journal of agricultural research Vol. 12 Núm. 3 Pág. 553-567

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Are short food supply chains a sustainable alternative to traditional retailing? A choice experiment study on olive oil in Spain
Are short food supply chains a sustainable alternative to traditional retailing? A choice experiment study on olive oil in Spain Vol. 23 Núm. 1 Pág. 131-156
2023 Economía agraria y recursos naturales
Lami, Olda Díaz Caro, Carlos Mesías Díaz, Francisco Javier
Análisis de la disponibilidad a pagar por carne de cerdo libre de antibióticos, un enfoque de Experimentos de Elección
Análisis de la disponibilidad a pagar por carne de cerdo libre de antibióticos, un enfoque de Experimentos de Elección Vol. 14 Núm. 3 Pág. 658-671 ARTICULO
2023 Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias
Hernández Valdivia, Miriam Susana Melo Guerrero, Enrique Valdivia Alcalá, Ramón Valenzuela Núñez, Luis Manuel Hernández Ortíz, Juan Martínez Damián, Miguel Ángel
Influence of ethnocentrism on consumer preference patterns
Influence of ethnocentrism on consumer preference patterns Vol. 19 Núm. 1 Pág. 55-68 ARTICULO
2020 New medit
Bernabéu Cañete, Rodolfo Oliveira, Fátima Rabadán, Adrian Díaz Donate, Mónica
Imagen de España como productor de aceite de oliva:
Imagen de España como productor de aceite de oliva: Núm. 3109 Pág. 47-58 ARTICULO
2019 Boletín económico de ICE, Información Comercial Española
García Galán, María del Mar Román Suero, Beatriz Chamorro Mera, Antonio
Preference for olive oil consumption in the Spanish local market
Preference for olive oil consumption in the Spanish local market Vol. 14 Núm. 4 Pág. 3 ARTICULO
2016 Spanish journal of agricultural research
Bernabéu Cañete, Rodolfo Díaz Donate, Mónica
Exploring the mediating role of trust in food products with Protected Designation of Origin. The case of ´Jamón de Teruel´
Exploring the mediating role of trust in food products with Protected Designation of Origin. The case of ´Jamón de Teruel´ Vol. 14 Núm. 1 Pág. 2
2016 Spanish journal of agricultural research
Fandos Herrera, Carmina

* Último cálculo de métricas Dialnet: 14-Jul-2024