Impact of Malolactic Fermentation on the Color and Color Stability of Pinot noir and Merlot Wine (2013) Burns, Tresider R. Osborne, James P. American Journal of Enology and Viticulture Vol. 64 Núm. 3 Pág. 370-377
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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The Influence of Micro-oxygenation on the Long-term Ageing Ability of Pinot noir Wine Vol. 43 Núm. 1 Pág. 39-45 | 2022 | South african journal of enology and viticulture |
Yang, Yi
Deed, R. C.
Araujo, Leandro D.
Kilmartin, Paul A.
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Colour Evaluation of Pinot Noir and Merlot Wines after Malolactic Fermentation Carried out by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum Patagonian Native Strains Vol. 41 Núm. 2 Pág. 210-217 | 2020 | South african journal of enology and viticulture |
Olguin, N.
Delfederico, Lucrecia
Semorile, L.C.
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