Physicochemical characterization of traditional and commercial instant corn flours prepared with threshed white corn (2012) Pineda Gómez, P. Acosta Osorio, Andrés Antonio Coral, D. F. Rosales Rivera, A. Sánchez Echeverri, Luz Adriana Rojas Molina, I. Rodríguez-García, Mario Enrique CyTA. Journal of food Vol. 10 Núm. 4 Pág. 287-295
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas MULTIDISCIPLINAR 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effect of extrusion in the elaboration of an animal feed based on Moringa oleifera Lam andZea maysas a partial substitute of fishmeal in the diet of the adult stage of Oreochromis niloticus Vol. 29 Núm. 1 Pág. 1-17 ARTICULO | 2019 | Acta Universitaria |
Jareth Pérez Viveros, Karla
Gutiérrez Dorado, Roberto
Téllez Jurado, Alejandro
Gómez Aldapa, Carlos Alberto
Reyes Moreno, Cuauhtémoc
Navarro, Omar
Bautista Monroy, Suri Sadai
Cadena Ramírez, Arturo
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 10-Nov-2024