Physicochemical characterization of traditional and commercial instant corn flours prepared with threshed white corn (2012) Pineda Gómez, P. Acosta Osorio, Andrés Antonio Coral, D. F. Rosales Rivera, A. Sánchez Echeverri, Luz Adriana Rojas Molina, I. Rodríguez-García, Mario Enrique CyTA. Journal of food Vol. 10 Núm. 4 Pág. 287-295

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of extrusion in the elaboration of an animal feed based on Moringa oleifera Lam andZea maysas a partial substitute of fishmeal in the diet of the adult stage of Oreochromis niloticus
Effect of extrusion in the elaboration of an animal feed based on Moringa oleifera Lam andZea maysas a partial substitute of fishmeal in the diet of the adult stage of Oreochromis niloticus Vol. 29 Núm. 1 Pág. 1-17 ARTICULO
2019 Acta Universitaria
Jareth Pérez Viveros, Karla Gutiérrez Dorado, Roberto Téllez Jurado, Alejandro Gómez Aldapa, Carlos Alberto Reyes Moreno, Cuauhtémoc Navarro, Omar Bautista Monroy, Suri Sadai Cadena Ramírez, Arturo

* Último cálculo de métricas Dialnet: 10-Nov-2024