Fatty acid composition of the meat from Mos breed and commercial strain capons slaughtered at different ages (2012) ARTICULO Díaz, O. Rodríguez, L. Torres, A. Cobos García, Angel Grasas y aceites Vol. 63 Núm. 3 Pág. 296-302
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effect of finishing diet on carcass characteristics and meat quality of Mos cockerel Vol. 19 Núm. 1 Pág. 601 ARTICULO | 2021 | Spanish journal of agricultural research |
Vargas Ramella, Márcio
Lorenzo Rodríguez, José Manuel
Rois Losada, Diego
Arias, Anisia
Justo, J.R
Pateiro Moure, Mirian
López Pedrouso, María Dolores
Chico, Daniel
|
Effect of breed and finishing diet on growth performance, carcass and meat quality characteristics of Mos young hens Vol. 16 Núm. 1 Pág. 7 ARTICULO | 2018 | Spanish journal of agricultural research |
Pateiro Moure, Mirian
Rois Losada, Diego
Lorenzo Rodríguez, José Manuel
Vazquez, Jose A.
Franco Ruiz, Daniel Jose
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 03-Oct-2024