Identifying the Chemical Composition Related to the Distinct Aroma Characteristics of New Zealand Sauvignon blanc Wines (2012) Benkwitz, Frank Tominaga, Takatoshi Kilmartin, Paul A. Lund, C. M. Wohlers, Mark W. Nicolau, Laura American Journal of Enology and Viticulture Vol. 63 Núm. 1 Pág. 62-72

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Artículos citantes

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Winery On-site Assessment of Grapevine Bunch Rot Vol. 44 Núm. 1 Pág. 81-95
2023 South african journal of enology and viticulture
Cornelissen, R.J. Aleixandre Tudó, José Luis Nieuwoudt, H.
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Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must Vol. 38 Núm. 1 Pág. 18-28
2017 South african journal of enology and viticulture
Gabrielli, M. Aleixandre Tudó, José Luis Kilmartin, Paul A. Sieczkowski, Nathalie Du Toit, W. J.
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Fast electrochemical detection of non-desirable aging in bottled white wine Vol. 59 Núm. 2 Pág. 2526-2528
2014 Journal of the Chilean Chemical Society (Boletín de la Sociedad Chilena de Química)
Aguirre, MaríA J. Muena, J. P Gonzalez-ulianoff, D Miranda, A.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 26-Aug-2024