Sterol triterpenic dialcohol, and triacylglycerol compounds of extra virgin olive oils from some tunisian varieties grown in the region of Tataouine (2009) Manai, Hédia Oueslati, I. Haddada, Faouzia Mahjoub Daoud, Douja Sánchez, J. Osorio, E. Zarrouk, Mokhtar Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional Vol. 15 Núm. 1 Pág. 5-13

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties Vol. 66 Núm. 1 Pág. 7
2015 Grasas y aceites
Fuentes, M. Miguel Gordillo, Concepción de Ranalli, A. Franco, M. N. Martínez Cano, Manuel Martín Vertedor, Daniel

* Último cálculo de métricas Dialnet: 25-Aug-2024