Caracterización y variación estacional de la calidad del aceite de oliva virgen de las variedades Throumbolia y Koroneiki del Sur de Creta (2010) Vekiari, S. A. Oreopoulou, Y. Kourkoutas, Y. Kamoun, N. Msallem, M. Psimouli, V. Arapoglou, D. Grasas y aceites Vol. 61 Núm. 3 Pág. 221-231

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 4

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties Vol. 66 Núm. 1 Pág. 7
2015 Grasas y aceites
Fuentes, M. Miguel Gordillo, Concepción de Ranalli, A. Franco, M. N. Martínez Cano, Manuel Martín Vertedor, Daniel
Advanced olive selections with enhanced quality for minor constituents
Advanced olive selections with enhanced quality for minor constituents Vol. 66 Núm. 4 Pág. 5
2015 Grasas y aceites
Velasco Varo, Leonardo Rosa, R. de la León Moreno, Lorenzo
Fatty acid profiles of varietal virgin olive oils (Olea europaea L.) from mature orchards in warm arid valleys of Northwestern Argentina (La Rioja)
Fatty acid profiles of varietal virgin olive oils (Olea europaea L.) from mature orchards in warm arid valleys of Northwestern Argentina (La Rioja) Vol. 62 Núm. 4 Pág. 399-409 ARTICULO
2011 Grasas y aceites
Rondanini, D. P. Castro, D. N. Searles, Peter S. Rousseaux, Maria Cecilia
Sensorial analysis and electronic aroma detection to compare olive oils produced by different extraction methods
Sensorial analysis and electronic aroma detection to compare olive oils produced by different extraction methods Vol. 62 Núm. 4 Pág. 428-435 ARTICULO
2011 Grasas y aceites
Freire, L. T. Vaz Cabrita, M. J. Silva, M. D. R. Gomes da Freitas, Ana Maria Costa

* Último cálculo de métricas Dialnet: 30-Jun-2024