Utilización de inóculo de Lactobacillus pentosus DSM 16366 liofilizado y en suspensión en caldo nutritivo para producción de aceitunas verdes estilo sevillano (2008) ARTICULO Peres, Cidália Catulo, Luis Brito, Dulce Pintado, Cristina Grasas y aceites Vol. 59 Núm. 3 Pág. 234-238

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Controlled fermentation of heat-shocked, unsalted and inoculated Moroccan Picholine green olives
Controlled fermentation of heat-shocked, unsalted and inoculated Moroccan Picholine green olives Vol. 74 Núm. 1 Pág. 10
2023 Grasas y aceites
Ghabbour, N. Rokni, Y. Abouloifa, H. Bellaouchi, R. Hasnaoui, I. Gaamouche, S. Houmy, N. El Yamani, M. Ben Salah, R. Ktari, N. Saalaoui, E. Asehraou, A.
Analysis of the microbial population dynamics during spontaneous and controlled fermentation of Chili “Charapita” (Capsicum frutescens)
Analysis of the microbial population dynamics during spontaneous and controlled fermentation of Chili “Charapita” (Capsicum frutescens) Vol. 7 Núm. 0 Pág. 201-206 ARTICULO
2016 Scientia Agropecuaria
Vegas, Carlos Gonzáles, Diego Sueros, Salomón Hurtado, Abad Zavaleta Pesantes, Amparo Iris
Controlled fermentation of Moroccan picholine green olives by oleuropein-degrading Lactobacilli strains
Controlled fermentation of Moroccan picholine green olives by oleuropein-degrading Lactobacilli strains Vol. 67 Núm. 2 Pág. 12
2016 Grasas y aceites
Ghabbour, N. Rokni, Y. Lamzira, Z. Thonart, P. Chihib, Nour-Eddine Peres, C. Asehraou, A.
Aeration and Sodium chloride in the develop of microflora and phycochemical parameters on the Olea europaea L. cv Sevillana fermentation at the natural black style in La Yarada zone-Tacna
Aeration and Sodium chloride in the develop of microflora and phycochemical parameters on the Olea europaea L. cv Sevillana fermentation at the natural black style in La Yarada zone-Tacna Vol. 64 Núm. 3 Pág. 320-327
2013 Grasas y aceites
Clavijo Koc, C. Garragate Rospigliosi, W. Gallegos Arata, M. Lanchipa Sepúlveda, P. Villalobos Ochoa, C.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024