Yeast stress response and fermentation efficiency (2000) Bauer, F. F. Pretorius, Isak S. South african journal of enology and viticulture Vol. 21 Núm. 1 Pág. 27-51

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Estrategias de uso de Saccharomyces cerevisiae en fermentaciones aeróbicas
Estrategias de uso de Saccharomyces cerevisiae en fermentaciones aeróbicas
2024 Universidad de La Rioja
Martín Guindal, Andrea
Disentangling the genetic bases of Saccharomyces cerevisiae nitrogen consumption and adaptation to low nitrogen environments in wine fermentation
Disentangling the genetic bases of Saccharomyces cerevisiae nitrogen consumption and adaptation to low nitrogen environments in wine fermentation Núm. 53 Pág. 46
2020 Biological Research
Kessi Perez, Eduardo I. Molinet, Jennifer Martínez, Claudio
Environmental stress and aroma production during wine fermentation
Environmental stress and aroma production during wine fermentation Vol. 35 Núm. 2 Pág. 168-177
2014 South african journal of enology and viticulture
Fairbairn, S. C. Smit, A. Y. Jacobson, D. Prior, B. A. Bauer, F. F.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 18-Aug-2024