Evaluation of black table olives in different brines (2005) ARTICULO Gazouli, M. Kanavouras, A. Tzouvelekis, Leonidas Petrakis, C. Grasas y aceites Vol. 56 Núm. 2 Pág. 106-115

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Texture and antioxidant evolution of naturally green table olives as affected by different sodium chloride brine concentrations
Texture and antioxidant evolution of naturally green table olives as affected by different sodium chloride brine concentrations Vol. 65 Núm. 1 Pág. 2
2014 Grasas y aceites
Fadda, C. del Caro, A. Sanguinetti, A. M. Piga, A.
Aeration and Sodium chloride in the develop of microflora and phycochemical parameters on the Olea europaea L. cv Sevillana fermentation at the natural black style in La Yarada zone-Tacna
Aeration and Sodium chloride in the develop of microflora and phycochemical parameters on the Olea europaea L. cv Sevillana fermentation at the natural black style in La Yarada zone-Tacna Vol. 64 Núm. 3 Pág. 320-327
2013 Grasas y aceites
Clavijo Koc, C. Garragate Rospigliosi, W. Gallegos Arata, M. Lanchipa Sepúlveda, P. Villalobos Ochoa, C.
Determination of the characteristic sensory profiles of Aloreña table-olive
Determination of the characteristic sensory profiles of Aloreña table-olive Vol. 64 Núm. 4 Pág. 442-452
2013 Grasas y aceites
Galán Soldevilla, Hortensia Ruiz Pérez-Cacho, Pilar Hernández Campuzano, J. A.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 20-Oct-2024