Conjugated Linoleic Acid in Processed Cheeses during the Manufacturing Stages (2005) Luna, Pilar Fuente Layos, Miguel Ángel de la Journal of agricultural and food chemistry Vol. 53 Núm. 7 Pág. 2690-2695

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Chemical composition and seasonal changes in the fatty acid profile of Uruguayan “Colonia” Cheeses
Chemical composition and seasonal changes in the fatty acid profile of Uruguayan “Colonia” Cheeses Vol. 69 Núm. 2 Pág. 9
2018 Grasas y aceites
Hirigoyen, Darío Santos, Rosario de los Calvo, Mauricio González Revello, A. Constantin, M.
Differentiation of sheep milk and cheese based on quality and composition
Differentiation of sheep milk and cheese based on quality and composition Vol. 36 Núm. 3 Pág. 307-328
2009 Ciencia e investigación agraria
Vera, Raúl R. Aguilar, Claudio Lira, Rodrigo

* Último cálculo de métricas Dialnet: 16-Sep-2024