Comparison of characteristics of lambs fed concentrate or grazed on ryegrass to traditional or heavy slaughter weights. I. Production, carcass, and organoleptic characteristics (2005) Borton, R. J. Loerch, S. C. Wulf, D. M. McClure, K. E. Journal of animal science Vol. 83 Núm. 3 Pág. 679-685
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas GEOGRAFIA 2 ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Use of incremental levels of dehydrated olive cake in lamb diets as an alternative for grazing systems in the central dryland area in Chile Vol. 43 Núm. 2 Pág. 213-221 ARTICULO | 2016 | Ciencia e investigación agraria |
Pérez M., Patricio
Squella N., Fernando
Aguilar, Claudio
Idalsoaga, María José
Vera, Raúl R.
Morales S., María Sol
Maino, Mario
Egaña, Juan Ignacio
|
Carcaças e componentes não-carcaça de cordeiros terminados em pasto de azevém recebendo suplementação concentrada Vol. 42 Núm. 3 Pág. 526-531 | 2012 | Ciencia rural |
Ribeiro, Ticiany Maria Dias
Costa, Ciniro
Monteiro, Alda Lúcia Gomes
Piazzetta, Hugo von Linsingen
Fernandes, Maria Angela Machado
Prado, Odilei Rogerio
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024